Bedankt!

Hartelijk dank voor een fantastische editie van de Wolfsberg Live Koningsfeesten!

Wat een ongelooflijke Koningsfeesten hebben we samen beleefd! Dankzij jullie enthousiasme, vrolijke gezichten en dansmoves, was de editie van dit jaar een overweldigend succes. Jullie, onze geweldige gemeenschap, hebben het hart van het festival doen kloppen en we zijn diep dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen en deelgenomen.

Terwijl we nog nagenieten van de prachtige momenten die we samen hebben gedeeld, zijn we ook al enthousiast bezig met de voorbereidingen voor ons volgende avontuur. Houd je agenda vrij voor 16 en 17 augustus, want we hebben iets speciaals in petto voor jullie: het Wolfsberg Live Tuinfest. Meer details volgen spoedig, maar verwacht een ervaring die net zo memorabel zal zijn als onze Koningsfeesten.

Blijf ons volgen voor meer informatie en zorg dat je klaar bent om opnieuw deel uit te maken van iets magisch. We kunnen niet wachten om opnieuw samen met jullie mooie herinneringen te creëren.

 

Tot snel bij het Wolfsberg Live Tuinfest!

Tickets voor het Tuinfest zijn nu beschikbaar!

Zorg dat je erbij bent en reserveer jouw plek voor een onvergetelijke zomeravond. Tickets voor het Wolfsberg Live Tuinfest zijn nu verkrijgbaar!

Heb je vragen? 

Kom hier alles te weten rond het Tuinfest 2024

FAQ